Danes je 9.8.2022

DDV pri poslovanju s tujino
Produktni menedžer

2022.07 Uvodnik

Uredništvo založbe Verlag Dashöfer

Spoštovane bralke in bralci!

Vas zanima, kako postopati v primeru, ko matična družba hčerinski družbi prezaračuna storitve zavarovanja? Ali pa, na kakšen način poročati dobavo oken z montažo davčnemu zavezancu iz Nemčije? Odgovore najdete v julijski izdaji vestnika DDV pri poslovanju s tujino, v katerem smo za vas pripravili praktične primere s področja transakcij z blagom in storitvami.

V mesecu septembru bomo organizirali različne »fit campe«, in sicer bodo potekali med 8. in 10. septembrom v Termah Topolšica. Na fit campih bomo trenirali možgane, poskrbeli pa bomo tudi za dušo in telo. Za udeležence katerega koli izmed fit campov so v hotelu Vesna pripravili posebne ponudbe nastanitev. Pri prijavi do 31. 7. 2022 prejmete 10 % popust, drugi udeleženec iz istega podjetja prav tako prejme 10 % popust.

Več informacij o posameznih fit campih:

Želimo vam prijetno branje in izobraževanje!

Uredništvo založbe Verlag Dashöfer


NOVOST

Specializiran on-line vestnik DDV pri poslovanju s tujino – primeri z rešitvami pri mednarodnih transakcijah znotraj EU in s tretjim svetom

Specializiran on-line vestnik se ukvarja ekskluzivno samo s  tematikami s področja DDV in poslovanja s tujino.

V njem najdete konkretne primere in razlage s področja DDV pri poslovanju s tujino,  primere z rešitvami pri mednarodnih transakcijah znotraj EU in s tretjim svetom.

Vsebino pripravlja mag. Aleksandra Heinzer, davčna svetovalka z licenco Davčno svetovalne zbornice Slovenije in predstavnica te zbornice v evropskem združenju davčnih svetovalcev CFE (Confédération Fiscale Européenne). Od leta 2018 je tudi zastopnica CFE v skupini VAT forum pri Evropski komisiji.

Posveča se najbolj aktualnim primerom glede opravljanja storitev ter dobave blaga.

Prednost on-line-vestnika je dejstvo, da se osredotoča specifično na problematiko Davka na dodano vrednost (DDV) pri poslovanju s tujino, torej nudi izluščene informacije, ki jih z omenjenega področja želite in rabite.

VSAK MESEC vam on-line vestnik neposredno prinese KONKRETNE PRIMERE Z REŠITVAMI!

Naročnikom on-line vestnika pripadajo tudi druge ugodnosti:

  • na voljo vam je servis vaše vprašanje-odgovor strokovnjaka,
  • na voljo so vam čistopisi pravnih predpisov, pojasnila FURS,
  • o vsaki novi številki ste obveščeni po elektronski pošti,
  • vsaka številka se odpira v PDF formatu,
  • vsako številko lahko natisnete ali shranite na vaš računalnik.

na voljo vam je arhiv vseh številk on-line vestnika >> dostopate lahko tukaj.

 

Avtorji:

mag. Aleksandra Heinzer je davčna svetovalka z licenco Davčno svetovalne zbornice Slovenije in predstavnica te zbornice v evropskem združenju davčnih svetovalcev CFE (Confédération Fiscale Européenne). Od leta 2018 je tudi zastopnica CFE v skupini VAT forum pri Evropski komisiji. V tesnem sodelovanju z založbo Verlag Dashofer se je skozi dolgoletno delo specializirala za področje DDV. Zaposlena je v družbi Pakta svetovanje d.o.o. in svojim strankam pomaga reševati DDV probleme. Je avtorica številnih člankov in prispevkov, soavtorica DDV priročnika, dnevno pa odgovarja tudi na pisna vprašanja naročnikov produktov založbe Verlag Dashofer. Posebno pozornost posveča predajanju znanja s področja DDV zvestim udeležencem njenih rednih seminarjev in tečajev.
 
Vsebina
Naročilnica

Cena 12-mesečne naročnine znaša 15.5 eur mesečno.Praktične informacije
Menjalniški tečaj 8.8.2022
1 EUR1,02 USD (-0)
1 EUR7,51 HRK (-0)
1 EUR0,84 GBP (-0)
1 EUR4,7 PLN (-0)
1 EUR24,52 CZK (-0,06)
Druge valute

mesec

mesečni TOM

letni TOM

avgust 2020

0,0%

0,0%

Preberite več

Povračila stroškov
Dnevnice - Slovenija
Odsotnost nad 12 - 24 ur. 21,39 EUR
Odsotnost nad 8 - 12 ur. 10,68 EUR
Odsotnost nad 6 - 8 ur. 7,45 EUR

več

več